کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی…

در این ساعت از سایت لوییز با جواب سوالکدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی… همراه شما هستیم .

سوال :

کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی برای گوشت شناخته بشه؟

  1. حفظ فرم و بافت در حرارت بالا
  2. وجود ۲۲ گرم پروتیین در هر ۱۰۰ گرم
  3. سرشار بودن از کلسیم و مواد معدنی
  4. تمام موارد

جواب : ۴

برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .

این سوال توسط شرکت کاله مطرح شده و از طریق شبکه نسیم در برنامه دورهمی مطرح میشود . شرکت کاله اسپانسر این برنامه است . همچنین شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما منتشر شود .

اختصاصی لوییز

منبع : لوییز

12 نظرات
  1. افسانه علی دادی می گوید

    سلام باتشکرازسایت لوئیزافسانه علی دادی از ایلام

  2. افسانه علی دادی می گوید

    جواب سوال گزینه ۴همه موارد

  3. فرج الله بارانی می گوید

    جواب سوال گزینه ۴تمام موارد

  4. حسین جمشیدنژاد می گوید

    ۴ تمام موارد

  5. زهراابراهیمی می گوید

    گزینه ۴درست است

  6. ندا شیخانی می گوید

    خوبه م

    ن از برنامه و محصولات کاله راضی ام

  7. ندا شیخانی می گوید

    عالیه از برنامه و محصولات کاله راضی ام

  8. روح الله دانشمند از استان فارس می گوید

    جواب گزینه ۴ باتشکر واقعا طعمش عالی فقط امیدوارم ارزانتر بشه خسته نباشیدکارکناننه شرکت کاله

  9. روح الله دانشمند از استان فارس می گوید

    واقعا بحث تعریف چرب زبانی نیست کسی که ماست پنیر کاله خورده باشه می‌فهمه امیدوارم محصولاتی تولید کنه خوشمزه با قیمت مناسب تا غشر ضعیف جامعه استفاده کنه ممنون

  10. مجتبی می گوید

    همه برندهای کاله واقعا عالی و خوشمزه هستند.هیچ ایرادی در واقع از خانواده بزرگ کاله نمیتوان گرفت.واقعا خسته نباشید و خداقوت

  11. مجتبی امینی از استان گیلان شهر رشت می گوید

    واقعا محصولاتش عالیه

  12. اعظم مرادی می گوید

    گزینه ۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.