کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی…

در این ساعت از سایت لوییز با جواب سوالکدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی… همراه شما هستیم .

سوال :

کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی برای گوشت شناخته بشه؟

  1. حفظ فرم و بافت در حرارت بالا
  2. وجود ۲۲ گرم پروتیین در هر ۱۰۰ گرم
  3. سرشار بودن از کلسیم و مواد معدنی
  4. تمام موارد

جواب : ۴

برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .

این سوال توسط شرکت کاله مطرح شده و از طریق شبکه نسیم در برنامه دورهمی مطرح میشود . شرکت کاله اسپانسر این برنامه است . همچنین شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما منتشر شود .

اختصاصی لوییز

منبع : لوییز

  آیا جواد در سریال بچه مهندس با مرضیه ازدواج میکند
نمایش نظرات (12)