کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی…

در این ساعت از سایت لوییز با جواب سوالکدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی… همراه شما هستیم .

یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی برای گوشت شناخته بشه

سوال :

کدام یک از ویژگی های پنیرکبابی باعث شده این محصول به عنوان جایگزینی برای گوشت شناخته بشه؟

  1. حفظ فرم و بافت در حرارت بالا
  2. وجود ۲۲ گرم پروتیین در هر ۱۰۰ گرم
  3. سرشار بودن از کلسیم و مواد معدنی
  4. تمام موارد

جواب : ۴

برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .

این سوال توسط شرکت کاله مطرح شده و از طریق شبکه نسیم در برنامه دورهمی مطرح میشود . شرکت کاله اسپانسر این برنامه است . همچنین شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما منتشر شود .

اختصاصی لوییز

منبع : لوییز

به این مطلب رای بدید

نوشته های مشابه

‫12 دیدگاه ها

  1. جواب گزینه ۴ باتشکر واقعا طعمش عالی فقط امیدوارم ارزانتر بشه خسته نباشیدکارکناننه شرکت کاله

  2. واقعا بحث تعریف چرب زبانی نیست کسی که ماست پنیر کاله خورده باشه می‌فهمه امیدوارم محصولاتی تولید کنه خوشمزه با قیمت مناسب تا غشر ضعیف جامعه استفاده کنه ممنون

  3. همه برندهای کاله واقعا عالی و خوشمزه هستند.هیچ ایرادی در واقع از خانواده بزرگ کاله نمیتوان گرفت.واقعا خسته نباشید و خداقوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *