چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود

در این ساعت با سایت لوئیز با جواب سوال چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود‌ ؟ همراه شما هستیم .

این سوال در مسابقه دورهمی مطرح شد . شما میتوانید با دنبال کردن صفحه کاله برند در این مسابقه شرکت کنید .

سوال :

چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود‌ ؟

  1. نفوذ هوا به پکیج مواد غذایی
  2. کیفیت پایین و نامناسب فریزرهای خانگی
  3. منبسط شدن بلورهای آب در بافت غذا و تخریب زنجیره مولکولی
  4. نوسان دما در فریزهای خانگی

جواب :

گزینه ۳

برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .

همراهان عزیز شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما درج شود .

اختصاصی لوئیز

1 نظر
  1. صائب می گوید

    جواب گزینه ۳ هستش

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.