چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود

در این ساعت با سایت لوئیز با جواب سوال چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود‌ ؟ همراه شما هستیم .

این سوال در مسابقه دورهمی مطرح شد . شما میتوانید با دنبال کردن صفحه کاله برند در این مسابقه شرکت کنید .

شما در سایت لوئیز هستید، امیدواریم که در این مطلب بتونید به چیزی که میخواستید برسید، لطفا درمورد این مطلب برای ما نظر ارسال کنید، نظرات شما ما را در بهبود این مطلب و مطالب بعدی ما تاثیر گذار خواهد بود. درصورتی که از این مطلب راضی بودید آنرا با دیگران به اشتراک بگذارید

سوال :

چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود‌ ؟

  1. نفوذ هوا به پکیج مواد غذایی
  2. کیفیت پایین و نامناسب فریزرهای خانگی
  3. منبسط شدن بلورهای آب در بافت غذا و تخریب زنجیره مولکولی
  4. نوسان دما در فریزهای خانگی

جواب :

گزینه ۳

برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .

همراهان عزیز شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما درج شود .

اختصاصی لوئیز

  در کدام هنر تنوع بخشی اثر و تخیل سازی عملکرد بیشتری دارد
نمایش نظرات (1)