چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود
در این ساعت با سایت لوئیز با جواب سوال چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود ؟ همراه شما هستیم .
این سوال در مسابقه دورهمی مطرح شد . شما میتوانید با دنبال کردن صفحه کاله برند در این مسابقه شرکت کنید .
فهرست بندی :
سوال :
چه اتفاقی در روش انجماد خانگی رخ میدهد که باعث افت ارزش غذا و از دست رفتن تازگی میشود ؟
- نفوذ هوا به پکیج مواد غذایی
- کیفیت پایین و نامناسب فریزرهای خانگی
- منبسط شدن بلورهای آب در بافت غذا و تخریب زنجیره مولکولی
- نوسان دما در فریزهای خانگی
جواب :
گزینه ۳
برای دیدن سوالات جدید کاله به این لینک مراجعه کنید .
همراهان عزیز شما میتوانید نظراتتان را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا با نام شما درج شود .
جواب گزینه ۳ هستش